sunnuntai 27. joulukuuta 2009

postaus nr. 21: On the first day of christmas...

AAaaaouuuuuu joulu oli taas. Pohjoisessa lumimaisemissa perheen kanssa. Avotakka ja lampaan taljat lattialla. Ja heti kun vanhemmat sukupolvet menivät nukkumaan korkattiin vaarin Chivas serkkujen kanssa ja polteltiin vähän muutakin kuin halkoja. (siitä puheen ollen, oli kuulema hyvät pirskeet hesas siinä ennen joulua...)

Jazilla taisi olla aika samat meiningit kuin meillä viesteistä päätellen. Kerran hän jopa soitti klo 2, ei sanonut mitään, oli vaan soittanut ja jättäny puhelimen pianon päälle sen aikaa kun hän sitä soitti. Se oli kaunista. Eikä hän sanonut soittamisen jälkeenkään mitään, sulki vaan puhelimen. Juuri tuollaisten asioiden takia rakastan häntä ihmisenä, ei turhaa puhetta, tekoja vaan. Ymmärrys meidän välillä ei muuta vaadi.

Nyt täytyy vaan kestää viel kaksi viikkoa ennen kuin Jaz palaa Suomeen...onneksi jo huomenna on luvassa coctail tilaisuus hyvän ystävän luona. Ja onhan sitä muutakin tekemistä, esimerkiksi kaikki koulutehtävät joita olen vältellyt koko syksyn...ei niitä papereita maksamalla saa.

Veerasta ja Ilonasta ei ole täällä kuulunut mitään. Enkä ole nähnyt kumpaakaan pitkään aikaan...missä päin maailmaa lie menevän tytöt...

//Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti