maanantai 18. tammikuuta 2010

Postaus nr. 22: Leipää ja sirkushuveja

On se tämäkin uusi vuosi taas lähtenyt käyntiin.

Kävin viikonloppuna Tampereella katsomassa sirkusta. Taidetta ja kulttuuria on aina mukava tukea. Tällä kertaa yleisö sai kyllä kokea aika järkytyksen! Tyttö tippui trapetsilta eikä ollut mitään patjoja tai mitään alla. Siinähän se pää sitten aukesi ja seuraavan artistin astuessa lavalle se oli vielä veren peitossa. Ei niin nättiä.

Ehdin samalla reissulla myös nauttia loistavasta jazz keikasta Auteur Jazzin toteuttamana. En tiedä mitä noissa jazzmuusikoissa on, mutta on niissä kyllä sitä tiettyä jotakin... Ja kun nyt kuitenkin puhutaan jazz muusikoista niin en voi olla mainitsematta Jazia. En tiedä mikä häntä vaivaa. En ole nähnyt häntä paljon ollenkaan ja hän tuntuu nykyään aina olevan ihan maassa. Ehkä se tietää loistavien biisien tuloa, mutta tahdon siitä huolimatta huolettoman, elämää täysillä elävän Jazin takaisin!!

Ilmeisesti Rosa Meriläinen on myös hän sirkuksen ja jazzin ystävä koska hän oli molemmilla keikoilla. Minä sen sijan en kyllä ole Rosan vaatevalintojen ystävä...näytti muuten shotit maistuvan myös (sitä kannatan enemmän kuin sitä hirveätä liikennemerkin väristä kauhistusta mitä hänellä oli yllään).

//Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti